به گزارش تحریریه؛ دکتر سید سعید اسماعیلی؛ پزشک متخصص طب ایرانی درباره راهاندازی "مرکز طب سنتی شهید بهشتی" اظهار کرد: این مرکز که بعد از کرونا افتتاح شد همچنان مشغول به کار است که یک بخش از آن مربوط به مشاوره تلفنی است که افراد و نیروهای جهادی در آن مشغول به ارائه خدمت به بیماران کرونایی هستند.
وی افزود: نیروهای جهادی طی دورههای مشخصی تحت آموزشهای لازم قرار گرفتهاند و بر اساس دستورالعمل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، در هر شیفت پزشک متخصص نیز حضور دارد و مشاوران ما در راستای انجام فعالیتها از پزشک مشورت میگیرند و راهنماییهای لازم را از او دریافت میکنند.
اسماعیلی تصریح کرد: بخش دوم مرکز طب سنتی شهید بهشتی، بخش درمانی است که یک درمانگاه مجهز طب سنتی ایجاد شده است و آقایان دکتر فصیحی، دکتر کردافشاری و بنده هرروز صبح در آنجا بیماران کرونایی را ویزیت میکنیم.
این متخصص طب ایرانی ابراز کرد: در بخش درمانی علاوه بر درمان، هدف ما آموزش پزشکان عمومی یا دوره دیدن پزشکان طب سنتی در بحث کرونا است و این پزشکان کنار اطبا و اساتید باتجربهتر آموزش میبینند تا بتوانند در مراکز دیگر، به درمان و پیشگیری از کرونا کمک کنند.
وی تصریح کرد: رونق این مرکز بسته به فعالیت رسانهها است و بخش درمانی هنوز فعالیت لازم را دارا نیست و این در حالی است که مردم نیازمند به این بخش هستند و مرتب به بیمارستانها مراجعه میکنند؛ مراجعه بیمورد بسیاری از بیماران کرونایی به بیمارستانها برای آنها خوب نیست چرا که باعث میشود که تراکم جمعیت در بیمارستانها بالا برود و بیمارستانها با توجه به تراکم نتوانند بهصورت جامع و اصولی خدمات ارائه بدهند.
اسماعیلی با بیان اینکه آگاهی مردم از خدمات طب سنتی درمانی ارائهشده ویژه بیماران کرونایی در این مرکز نیازمند فعالیت و تلاش رسانهها است، یادآور شد: در بخش مشاوره تلفنی این مرکز، الحمدلله هزاران تماس وجود دارد و بر اساس نتایج ارزیابیها، مردم از این بخش بسیار راضی بودهاند.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: بیش از 90 درصد رضایت مردم از این بخش فعلاً مشاهده شده است و ارائه خدمات طب سنتی به بیماران کرونایی در این مرکز رو به جلو است اما همچنان نیازمند فعالیت افرادی هستیم که میتوانند به ما کمک کنند.
وی با تأکید به اینکه "بهدلیل حجم بالای تماسها، نیازمندیم نیروهای جدیدی را آموزش بدهیم"، گفت: در بخش مشاوره تلفنی و راهنمایی مردم افرادی هستند که مراجعه میکنند و میخواهند مشاوره تلفنی به مردم بدهند؛ ما آماده آموزش کامل به این افراد هستیم و از حضورشان استقبال میکنیم.
اسماعیلی متذکر شد: لازم به ذکر است در بخش درمان طب سنتی این مرکز نیز نیازمند اطلاع مردم از وجود چنین مرکز و خدمات درمانی و مشاوره هستیم که میتوانیم خدمات درمانی را بهصورت اصولی و تخصصی در اختیار بیماران کرونایی قرار دهیم.
آدرس درمانگاه طب سنتی شهید بهشتی: خیابان ولیعصر، روبروی خیابان توانیر (شهید عباسپور)، کوچه بن بست شمس، دانشکده طب سنتی شهید بهشتی
انتهای پیام/
نظر شما